aan het woord

“Bij Synergie Careers zetten ze echt alle puntjes op de i.”

Leen Martens07 oktober 2022
Testimonial Shari
Met de hulp van Synergie Careers, is Shari (32) vast in dienst als Customer Service medewerker bij IMCD Benelux in Mechelen. Dit na meerdere jaren outsourcing-opdrachten.

Na mijn master in toegepaste taalkunde, ben ik aan de slag gegaan als Project Assistant via outsourcing. Zo heb ik heel wat ervaring opgedaan in verschillende ondersteunende functies o.a. als Administrative Assistant, Sales Assistant, Management Assistant en allround Office Assistant. De combinatie tussen administratieve taken en klantencontacten ligt me wel.

Via Synergie Careers heb ik dé geknipte job gevonden. Als Customer Service medewerker verwerk ik de bestellingen en zorg ervoor dat deze goed bij de klant terechtkomen. Daarbij sta ik in voor de klantencontacten die hiermee gepaard gaan en dit op internationale schaal. Zo kan ik ook mijn talenkennis terug benutten en dat geeft veel voldoening. 

Ondanks de vaste taken, is geen enkele dag dezelfde. Er is veel dynamiek op de werkvloer. We hebben een geweldig team en de sfeer in het bedrijf is heel gemoedelijk waardoor de dagen voorbij vliegen.

De consultants bij Synergie Careers hebben me uitstekend begeleid tijdens het sollicitatieproces en na de aanwerving. Een vlotte communicatie, goede service, een professionele omgang en ook administratief was alles tiptop in orde. Ze zetten echt alle puntjes op de i. Ik herkende mezelf in hun werkethiek en dat maakte de samenwerking des te aangenamer.

Ben jij net als Shari op zoek naar een job die écht bij past?

Bekijk dan snel onze vacatures of contacteer een Synergie-kantoor bij jou in de buurt. 

Andere blogposts die jou misschien interesseren

aan het woord 15 november 2022

“Na een carrière van dertig jaar doe ik nu iets compleet anders en ik voel me daar geweldig bij.”

Ruim dertig jaar lang stonden autobussen centraal in Hilde haar professionele le...

aan het woord 07 oktober 2022

Marijke, Management Trainee Katoen Natie

Gestart op de werkvloer en binnen korte tijd doorgegroeid naar een coördinerende...

aan het woord 07 oktober 2022

Charlotte, Supply Chain Trainee bij Katoen Natie

Gestart op de werkvloer en binnen korte tijd doorgegroeid naar Transport en Cust...