aan het woord

“Na een carrière van dertig jaar doe ik nu iets compleet anders en ik voel me daar geweldig bij.”

Leen Martens15 november 2022
Hilde testimonial Synergie Careers
Ruim dertig jaar lang stonden autobussen centraal in Hilde haar professionele leven. Ze verdiende haar strepen als zelfstandig ondernemer en eigenaar van een touringcarmaatschappij. In 2020 besloot ze iets helemaal anders te doen. Synergie Careers hielp haar daarbij.

‘Als student behaalde ik een graduaat toerisme en marketing. Die twee studies heb ik meteen samengebracht bij Flandria Cars, waar ik als pasafgestudeerde aan de slag ging. Nooit gedacht dat ik dan dertig jaar later een heel andere richting zou opgaan. Nu werk ik als orthomoleculair therapeut en combineer dat met een deeltijdse functie bij Verduyn in Kortemark, een familiebedrijf dat diverse soorten verse groenten teelt, wast, sorteert, trieert, snijdt, verpakt en verkoopt. Ik ben supertevreden met mijn keuze. 

In een mail van Synergie Careers zag ik een interessante vacature waarover ik meer informatie wenste. Tijdens een verkennend gesprek gingen we uitgebreid in op mijn wensen en voorkeuren. Ik wilde namelijk een bedrijf vinden waar ik me kon amuseren en een job waarbij ik niet te veel stress zou ervaren. Wat me in staat zou stellen mijn zelfstandige activiteit als therapeute uit te oefenen. Synergie bood me de kans om gericht te solliciteren en met succes. 

Bij Verduyn ben ik parttime verantwoordelijk voor het onthaal. Daarnaast voer ik administratieve taken uit en assisteer ik bij de weegbrug. De variatie van mijn werk en de vele wisselende contacten met een heel divers publiek, bevallen me enorm. Ik leer ook veel bij en geniet van de babbels met fijne collega’s.

De aanpak en werkwijze van de consultants van Synergie Careers vond ik zeer prettig: een heel vlotte samenwerking, een professioneel en vriendelijk contact en ze waren enorm doelgericht en efficiënt. Ze hebben me niet alleen aan een heel aangename werkplek geholpen, maar stelden me daarmee ook in staat verder te gaan met mijn eigen praktijk. Voor mij was dit het ideale scenario. Ik ben waar ik wil zijn en ik wens dat geluk iedereen toe.’ 

Ook op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Interesse in een job als onthaalmedewerker of administratief bediende? 

Andere blogposts die jou misschien interesseren

Synergie sponsort Mobile School
nieuws 13 maart 2023

Ook in economisch onzekere periode steunt Synergie goed doel Mobile School

Per 400 vaste aanwervingen bij klanten doneert uitzendkantoor Synergie aan Mobil...

Als jobstudent mag je voortaan 600 uren werken
nieuws 15 februari 2023

Als jobstudent mag je voortaan 600 uren werken

Vanaf 1 januari 2023 mag je als student tot 600 uur per jaar werken tegen verlaa...

Marijke, Management Trainee Katoen Natie
aan het woord 07 oktober 2022

Marijke, Management Trainee Katoen Natie

Gestart op de werkvloer en binnen korte tijd doorgegroeid naar een coördinerende...