ICO

ICO bedient een uitgebreid netwerk van diepzeerederijen die wereldwijd een waaier aan bestemmingen van en naar alle continenten aandoen. Onze terminals in Zeebrugge en Antwerpen zijn een belangrijke draaischijf voor roll-on/roll-off goederenbehandeling, met vlotte verbindingen van en naar alle continenten alsook met distributie binnen Europa.

Dankzij dit uitgestrekte netwerk biedt ICO vooral de automobielindustrie een sterk hub en spoke concept. ICO bekleedt daarmee een unieke positie in Europa. Bovendien liggen beide locaties heel centraal en genieten klanten zo nog meer van een service op maat.

Omdat de tevredenheid van de klant onze eerste bezorgdheid is, hebben we onze dienstverlening gebaseerd op 3 waarden. Die voeren we elke dag, in al onze afdelingen hoog in het vaandel.

  • INTEGRITEIT: Wees respectvol en aangenaam voor klanten en collega’s. Blijf warm, vriendelijk, beleefd en zorgzaam.
  • INNOVATIE: Bedenk continu nieuwe ideeën voor verbetering, zelfs wanneer omstandigheden bevredigend lijken. Sta open voor verbetering.
  • INTENSITEIT: Voer elke taak uit tot deze volbracht is. Geef niet op. Overwin uitdagingen. Blijf gemotiveerd.

ICO hecht veel waarde aan het welzijn van de werknemers. We zijn een ‘people driven’ onderneming: onze mensen staan centraal en krijgen alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen. We bieden hen daartoe opleidingen op maat, dagelijkse coaching, een peter- en meterschap … Kortom, iedereen krijgt in lijn met zijn of haar mogelijkheden alle ruimte om optimaal te groeien.

In alles wat we doen, in elke functie staan veiligheid en innovatie altijd voorop. We willen dat onze mensen hun werk in de beste omstandigheden kunnen uitvoeren, zonder risico. Maximaal presteren gaat nu eenmaal altijd beter in een optimale werkomgeving.

Jobs bij ICO

SCHADECONTROLEUR

Techniek
voltijds
23 days ago