banner JOBDAG KATOEN NATIE | TRAINEES & BEDIENDEN
Terug naar resultaten

JOBDAG KATOEN NATIE | TRAINEES & BEDIENDEN

Heb jij je Bachelor- of Masterdiploma (bijna) op zak en interesse in een leidinggevende functie? Of al ervaring en klaar voor de next step in jouw logistieke carrière? Dan zit je bij Katoen Natie General Services goed! 

Schrijf je in de voor de jobdag van woensdag 29 juni. Maak kennis met deze internationale speler en de innovatieve en dynamische wereld van de logistiek. Ga meteen in gesprek met een consulent. En ontdek of het Supply Chain, Management Traineeship of een andere bediendenjob iets is voor jou!


Management trainee

Doorgroeien naar manager in de logistiek? Master op zak, maar wil je nog van verschillende logistieke bedrijfsonderdelen leren? Dan is het Management Traineeship (15 vacatures) iets voor jou! Je kan rekenen op een gevarieerde training van ongeveer 2 jaar bij diverse warehouses. Je werkt vanaf dag 1 mee aan projecten. Je geeft zelf richting aan je carrière en kan o.a. doorgroeien naar operationeel manager, key-account manager of solutions engineer.. Er zijn ook mogelijkheden in het buitenland!

Supply Chain trainee

Als Supply Chain Trainee (5 vacatures) groei je binnen 2 jaar door naar een leidinggevende functie binnen een van de logistieke operaties. Je start on the job en leert alle ins and outs van het logistieke proces. De focus ligt op operationele skills, leiderschapsskills en specialisatie. Een afwisselend parcours vol uitdagingen en kansen om bij te leren. Er zijn meerdere plaatsen vrij voor dit traineeship binnen diverse operaties. 

Andere bediendenjobs

Op zoek naar een andere uitdaging? Katoen Natie kijkt uit naar diverse profielen. Deze komen tijdens de jobdag ook aan bod: 

  • Teamleaders  (5 vacatures)
  • Operations Business Analyst (1 vacature)
  • Logistiek Project Manager (1 vacature)


Waarom Katoen Natie?

Je komt terecht in een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij Katoen Natie heerst een sterke no-nonsense bedrijfscultuur. Als je van aanpakken weet, kan je snel doorgroeien.
We bieden jou een vast contract na een succesvolle interimperiode én een aantrekkelijk salaris.

Het programma

Deze jobdag gaat bij Katoen Natie zelf door aan de Singelberg op woensdag 29 juni van 9u tot 12u. We sturen je alle info na je inschrijving.  

We verwelkomen je om 9u met een klein ontbijtje met koffiekoeken. Daarna volgt een voorstelling van de recruiters, een video van Katoen Natie en daarna 1 op 1 gesprekken. Er is ook een tour in het magazijn. 


Meer weten? Meld je dan zeker aan voor de jobdag via onderstaand formulier. Tot snel!

Inschrijven