banner JOBDAG NOVARTIS
Terug naar resultaten

JOBDAG NOVARTIS

Rijksweg 14, 2880 Puurs

Ben jij op zoek naar een boeiende job met werkzekerheid? In een hoogtechnologische productieomgeving? Dan zit je bij Novartis goed! Meld je dan snel aan voor de jobdag.

Over Novartis

Novartis is een toonaangevende onderneming in de gezondheidssector. Hun missie? Het ontdekken, ontwikkelen en succesvol op de markt brengen van innoverende producten die patiënten verzorgen, hun pijn verzachten en de levenskwaliteit verbeteren. In België werken hier dagelijks meer dan 2000 werknemers aan mee. Bij Novartis kan je rekenen op: 

  • een boeiende job met werkzekerheid in een hoogtechnologische productieomgeving
  • contracten van bepaalde en onbepaalde duur! 
  • verloning boven marktconform, maaltijdscheques, premies
  • er is een excellente kantine, een interne fitness en strijkdienst
  • je krijgt opleidingen on the job en er zijn doorgroeimogelijkheden
  • bovendien hebben ze bij Novartis oog voor de noden van hun medewerkers, er heerst een fijne werksfeer

Schrijf je in voor de jobdag

Interesse in werken bij Novartis? Meld je nu aan voor de jobdag op dinsdag 30 augustus.  Tijdens de jobdag krijg je een rondleiding, een korte presentatie en zijn er 1-op-1 speeddates met HR. Dit jobevent staat in het teken van diverse vacatures

  • Productie-operator – Verschillende operatoren gezocht. Zowel als afvuloperator waarbij je oa zelfstandig afvulmachines bedient en staalnames uitvoert voor omgevingscontrole. Ook verpakkingsoperatoren worden gevraagd voor het opvolgen van de machinelijnen en de nodige kwaliteitscontrole uit te voeren op de verpakte.  
  • Laborant - Heb jij een bachelor met scheikundige, biochemische of biologische achtergrond? Ervaring met QC labowerk? Als laborant heb je veel verantwoordelijkheden. Je controleert de kwaliteit van grondstoffen of afgewerkte producten en helpt mee aan projecten. Je past technieken als titratie, spectrometrie en chromatografie toe. Iets voor jou? 
  • Compounder - Ben jij thuis in de chemie? Als compounding operator ga je zelfstandig steriele bulkloten bereiden in de fabricatie van oogdruppels. Je stuurt bij waar nodig en voert een aantal technische montagewerken uit. Kan je in 2 / 3 ploegen werken en heb je al ervaring in een soortgelijke omgeving? Ideaal! Je krijgt meteen een vast contract. 
  • Technieker - Evaring in de techniek? Kan je in 2 / 3 ploegen werken?  Je komt terecht in een team van techniekers in een twee-  of drieploegensysteem en staat in voor preventief en curatief onderhoud, zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch, aan de industriële productielijnen.  

Wil je graag meer weten over 1 van deze functies? Schrijf je dan hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Inschrijven