tips

Waarom is een job via een uitzendkantoor interessant voor pasafgestudeerden?

Leen Martens09 mei 2022
afgestudeerd eerste job
Op zoek gaan naar je eerste job is niet altijd eenvoudig. Je ontbreekt werkervaring. Je hebt nog geen uitgebreid cv. Je hebt nog niet eerder gesolliciteerd of je weet nog niet precies wat je wilt. Daarom kan het zinvol zijn om je te laten bijstaan door een interimkantoor of een carrièrecoach in de zoektocht naar je eerste ideale job aan de start van je loopbaan. Bij Synergie Careers vind je twee vliegen in één klap.

We kijken verder dan je cv.

Synergie Careers zijn 40 gespecialiseerde, ervaren consultants in 18 kantoren in België. We voeren uitvoerige diepte-interviews, doen testen en luisteren naar jouw dromen en ambities. We kijken dus verder dan je cv, en zijn uit op de perfecte eerste match. Niet enkel op competenties en ervaring, maar ook naar persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

We bieden meerdere mogelijkheden.

Synergie Careers is actief in alle sectoren en biedt een ruime waaier aan jobs, zowel interim met optie vast als meteen vast in dienst. 75% van onze tijdelijke contracten evolueren naar een vast contract. Zo kunnen we jou meerdere mogelijkheden voorstellen, waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Zelfs een traineeship. Dat kan ook.

We coachen je.

We begeleiden je naar je eerste sollicitatiegesprek. We zetten je cv mee op punt en helpen je met sollicitatietips en -tricks, ook via video. Zo ga je zelfzeker naar je eerste sollicitatiegesprek, en nail je die job.

Andere blogposts die jou misschien interesseren

tips 04 juli 2022

Op vakantie? 6 tips om volledig te deconnecteren van je werk

Je hebt hard gewerkt en je zeer verdiende vakantie komt in zicht. Een heerlijk v...

aan het woord 20 juni 2022

"De down-to-earth mentaliteit van de Synergie-consultants spreekt mij aan"

Ruben Callens is als HR Business Partner verantwoordelijk voor de werving- en se...

nieuws 31 mei 2022

Sponsoring Mobile School per vaste aanwerving

Synergie Belgium steunt al jaren het sociale project MobileSchool.org. Sinds apr...