Waarom samenwerken met Synergie Careers?

Je bent op zoek naar nieuw talent voor je organisatie. Jonge bedienden, met het enthousiasme van starters. Of liever talent dat al gerijpt is door ervaring? In elk geval kijk je uit naar een partner die jou bijstaat om te vinden wat je zoekt. Ook over de langere termijn.

header

Een heldere kijk op talent

Maak dan zeker kennis met Synergie Careers. We geloven dat mensen meer te bieden hebben dan hun cv. Daarom leren we de kandidaten echt goed kennen, met al hun talenten en competenties, hun dromen en ambities. En we verdiepen ons in jouw vacature, de concrete jobinhoud én de cultuur van je bedrijf. Zo kunnen we beter ‘matchen’. En je personeelsbeleid effectief ondersteunen.

Enkele facts & figures? Als afdeling van Synergie Belgium rekruteren we de juiste medewerkers met bediendestatuut voor tijdelijk werk, interim met optie op een vast contract. Of meteen voor vaste aanwerving. Dit is het werk van 40 gespecialiseerde consultants in het kantorennetwerk hier in België.

Ben je op zoek naar de juiste arbeiders? Dan kan je terecht bij synergiejobs.be.

We kijken verder dan het cv en matchen op jobinhoud en bedrijfscultuur, ook op lange termijn.

JORGE STUKKENS

KNOWLEDGE MANAGER BIJ SYNERGIE CAREERS

Onze stijl: persoonlijk en efficiënt

Synergie Careers groeit snel. In de voorbije jaren hebben we onze omzet zelfs verdubbeld. En dat heeft te maken met onze aanpak. Persoonlijk én efficiënt. Tenminste, dat vertellen veel personeelschefs en hr-managers die voor ons kiezen. En blijven kiezen. Zo vinden we het belangrijk om je snel te helpen. Maar we willen je ook goed helpen met een kandidaat die écht past in de vacature en je team.

Daarom starten we met een uitvoerig gesprek. Over de concrete jobinhoud en jouw bedrijfscultuur. (Want dezelfde job kan in twee bedrijven heel anders zijn.) Over je noden op hr-vlak vandaag - en morgen. Over jouw verwachtingen.

Daarna posten we de openstaande vacature(s) op onze eigen en andere jobsites. En we gaan op zoek naar de meest geschikte kandidaten in onze eigen en externe databases, waaronder LinkedIn.

Creatief rekruteren

Niet voldoende instroom? Dan gaan we creatief rekruteren. Bijvoorbeeld via sociale media of specifieke kanalen. We kunnen zelfs een jobdag voor jou organiseren. Geregeld schaven onze consultants hun skills bij tijdens opleidingen. En ze zijn mee met de laatste media en tools.

De voorgestelde kandidaten worden eerst uitvoerig gescreend. Daarvan krijg je een volledig rapport over iedere kandidaat. We stellen enkel die kandidaten voor die het best matchen. Zo verlies je geen tijd.

We ontzorgen je helemaal

We weten dat de zoektocht naar gekwalificeerde werknemers vaak erg tijdrovend is.

Daarom nemen we graag het volledige rekruteringsproces van je over: van intakegesprek, wervingsacties, cv-analyse, competentieprofiel, terugkoppelafspraken tot nazorg en administratieve opvolging.

Onze opdracht stopt dus niet wanneer we de beste match gevonden hebben.

We vinden dé medewerker(s) voor jou

Of je nu een starter zoekt of een werknemer met (veel) ervaring, Synergie Careers vindt hem/haar voor jou in alle domeinen van de arbeidsmarkt in heel België, met vacatures voor bedienden in volgende specialisaties:

 • Administration
 • Techniek & Bouw
 • Human Resources
 • Logistiek
 • Productie
 • Research & Development
 • Internationaal
 • Marketing
 • Verkoop
 • Communicatie
 • Financieel
 • Management

Op zoek naar een nieuwe medewerker? Stuur ons nu je aanvraag.

Eerst persoonlijk kennismaken? Maak je afspraak met het Synergie Careers-kantoor in je buurt.