aan het woord

Dimitri maakte een geslaagde carrièreswitch als technisch commercieel bediende

Leen Martens
Leen Martens19 april 2022
Dimitri
Dimitri (33) werkte al jaren als machineoperator, magazijnier en administratief bediende. Hij wilde het roer omgooien en was op zoek naar iets anders. Met de hulp van Synergie Careers maakte hij een geslaagde carrièreswitch en ging aan slag als technisch commercieel bediende bij Imes Dexis. De marktleider in België met een assortiment van meer dan 400.000 producten voor de industrie.

‘Ik was op zoek naar werk dat meer bij me paste. Na contact met verschillende interimkantoren bleef ik op mijn honger zitten. En plots kreeg ik een telefoontje van Synergie Careers. Het beste dat mij kon overkomen, zo blijkt.

Bij Synergie Careers vroegen ze me welke job ik graag wilde doen en in alle gesprekken had ik het gevoel dat ze naar me luisterden. Heel fijn. Ze waren correct in hun communicatie en bij vragen kon ik altijd bij hen terecht. Ze kwamen met de perfecte job op de proppen, die op mijn lijf geschreven lijkt. 

Mede dankzij mijn toffe collega’s en bekwame leidinggevenden, zit ik nu op mijn plaats. Ik maak orders en offertes op, bel klanten en leveranciers op, geef klachten in en los problemen op. Geen twee dagen zijn dezelfde. De variatie geeft veel voldoening en ik kan altijd wel bij iemand terecht als er iets is dat ik nog niet weet. 

 “Bij Synergie wordt er echt geluisterd naar wat je wilt. En doen ze hun uiterste best om de geschikte job te vinden.” 

Met andere woorden: ik heb mijn overstap nog geen seconde beklaagd. De vakmensen van Synergie Careers hebben me de kans gegeven voor een job te gaan die bij me past en ik heb ze met beide handen gegrepen. Ik apprecieer het dat ze tegemoet zijn gekomen aan mijn wensen. Ze vragen regelmatig hoe het met me gaat bij Imes Dexis en dan zeg ik met veel plezier: heel goed!’

Ook interesse in een carrièreswitch?

Contacteer een Synergie Careers kantoor in je buurt. Of bekijk de openstaande vacatures

Andere blogposts die jou misschien interesseren

tips 09 mei 2022

Waarom is een job via een uitzendkantoor interessant voor pasafgestudeerden?

Op zoek gaan naar je eerste job is niet altijd eenvoudig. Je ontbreekt werkervar...

weetje 18 februari 2022

Thuiswerk als troef bij rekrutering

Nu thuiswerken niet langer verplicht is, rijst de vraag: Gaan we door op de inge...

weetje 06 januari 2022

Wettelijke feestdagen België 2022

België kent 10 officiële wettelijke feestdagen. Benieuwd wanneer je dit jaar een...