nieuws

Sponsoring Mobile School per vaste aanwerving

Leen Martens31 mei 2022
Synergie sponsort Mobile School
Synergie Belgium steunt al jaren het sociale project MobileSchool.org. Sinds april 2022 kiest het rekruteringsbedrijf voor een nieuwe aanpak, namelijk sponsoring per vaste aanwerving bij een klant.

Duurzame opleiding en samenwerking

Mobile School (www.mobileschool.org) zet zich wereldwijd in voor straatkinderen. Onder het motto ‘Als een kind niet naar school kan, dan brengen we de school naar het kind’ ontwikkelen ze mobiele schoolkarretjes en verzorgen ze de opleiding van straathoekwerkers. Momenteel rijden er 60 mobiele schooltjes in 31 landen in de wereld. 

Rekruteringskantoor Synergie is al jaren medesponsor van de mobiele karretjes, die gebouwd worden in de Provinciale Secundaire School Bilzen, en daarna door DHL Global Forwarding ter plaatse worden gebracht.

“Wij steunen de missie van Mobile School enorm, om kansarme jongeren te integreren in de samenleving en kansen te geven om positief bij te dragen aan die samenleving door in hen te geloven en door hen te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.”, aldus Jan Verbeke CEO van Synergie Belgium. 

Over een andere boeg

“We wilden onze medewerkers aanzetten om meer te bewegen en gezonder te gaan leven. Iedereen in het bedrijf heeft in 2017 een stappenteller gekregen.”, zegt Véronique Van de Peer, HR Manager bij Synergie Belgium.  “We hebben actieve uitdagingen gekoppeld aan het project van Mobile School. Bij iedere 150.000 kilometer die we samen stapten, sponsorden we een stukje van de opstart van een mobiele school. Ondertussen hebben we met Synergie meegewerkt aan de opstart van acht mobiele scholen.”

Bewegen blijft bij Synergie nog steeds belangrijk, maar om het initiatief en de sponsoring van Mobile School nieuw leven in te blazen, verandert Synergie in 2022 de aanpak. “Vanaf nu sponseren we 10€ per vaste aanwerving bij een klant. Zo komt het maatschappelijk doel dichter bij ons vakdomein. We koppelen onze opdracht namelijk aan ons maatschappelijk doel: iedereen de kans geven op een vaste job. Zo zouden we willen bijdragen aan de opstart van meerdere mobiele scholen per jaar.”, licht Jan Verbeke toe. 

Andere blogposts die jou misschien interesseren

out of office
tips 10 juli 2023

Maak een positieve indruk met je out of office tijdens de zomervakantie

De zomervakantie staat voor de deur en velen van ons kijken uit naar welverdiend...

LinkedIn
tips 04 mei 2023

7 tips voor een LinkedIn-profiel waarmee jij je droomjob vindt

Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar een nieuwe uit...

doorgroeimogelijkheden
tips 25 april 2023

Alles wat je moet weten over doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden op het werk zijn van onschatbare waarde voor je carrière....