nieuws

Sponsoring Mobile School per vaste aanwerving

Leen Martens31 mei 2022
Synergie sponsort Mobile School
Synergie Belgium steunt al jaren het sociale project MobileSchool.org. Sinds april 2022 kiest het rekruteringsbedrijf voor een nieuwe aanpak, namelijk sponsoring per vaste aanwerving bij een klant.

Duurzame opleiding en samenwerking

Mobile School (www.mobileschool.org) zet zich wereldwijd in voor straatkinderen. Onder het motto ‘Als een kind niet naar school kan, dan brengen we de school naar het kind’ ontwikkelen ze mobiele schoolkarretjes en verzorgen ze de opleiding van straathoekwerkers. Momenteel rijden er 60 mobiele schooltjes in 31 landen in de wereld. 

Rekruteringskantoor Synergie is al jaren medesponsor van de mobiele karretjes, die gebouwd worden in de Provinciale Secundaire School Bilzen, en daarna door DHL Global Forwarding ter plaatse worden gebracht.

“Wij steunen de missie van Mobile School enorm, om kansarme jongeren te integreren in de samenleving en kansen te geven om positief bij te dragen aan die samenleving door in hen te geloven en door hen te helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.”, aldus Jan Verbeke CEO van Synergie Belgium. 

Over een andere boeg

“We wilden onze medewerkers aanzetten om meer te bewegen en gezonder te gaan leven. Iedereen in het bedrijf heeft in 2017 een stappenteller gekregen.”, zegt Véronique Van de Peer, HR Manager bij Synergie Belgium.  “We hebben actieve uitdagingen gekoppeld aan het project van Mobile School. Bij iedere 150.000 kilometer die we samen stapten, sponsorden we een stukje van de opstart van een mobiele school. Ondertussen hebben we met Synergie meegewerkt aan de opstart van acht mobiele scholen.”

Bewegen blijft bij Synergie nog steeds belangrijk, maar om het initiatief en de sponsoring van Mobile School nieuw leven in te blazen, verandert Synergie in 2022 de aanpak. “Vanaf nu sponseren we 10€ per vaste aanwerving bij een klant. Zo komt het maatschappelijk doel dichter bij ons vakdomein. We koppelen onze opdracht namelijk aan ons maatschappelijk doel: iedereen de kans geven op een vaste job. Zo zouden we willen bijdragen aan de opstart van meerdere mobiele scholen per jaar.”, licht Jan Verbeke toe. 

Andere blogposts die jou misschien interesseren

Synergie sponsort Mobile School
nieuws 13 maart 2023

Ook in economisch onzekere periode steunt Synergie goed doel Mobile School

Per 400 vaste aanwervingen bij klanten doneert uitzendkantoor Synergie aan Mobil...

Als jobstudent mag je voortaan 600 uren werken
nieuws 15 februari 2023

Als jobstudent mag je voortaan 600 uren werken

Vanaf 1 januari 2023 mag je als student tot 600 uur per jaar werken tegen verlaa...

Hilde testimonial
aan het woord 15 november 2022

“Na een carrière van dertig jaar doe ik nu iets compleet anders en ik voel me daar geweldig bij.”

Ruim dertig jaar lang stonden autobussen centraal in Hilde haar professionele le...