aan het woord

"De down-to-earth mentaliteit van de Synergie-consultants spreekt mij aan"

Leen Martens20 juni 2022
Ruben Callens
Ruben Callens is als HR Business Partner verantwoordelijk voor de werving- en selectie binnen de twee Belgische vestingen van Pattyn Group. Hij werkt voor de rekrutering van arbeiders en bedienden samen met Synergie.

Bij Pattyn Belgium NV ontwerpen en produceren we verpakkingsmachines. Voor onze groei, hebben we meer, en vooral de juiste mensen nodig. Synergie is één van de geselecteerde partners om ons daarbij te helpen. Ze rekruteren voor ons zowel arbeiders als bedienden. 

De sterkte van Synergie is dat verschillende kantoren en afdelingen Interim en Careers uitstekend met elkaar in verbinding staan. Wanneer ik bepaalde informatie doorgeef over een nieuwe vacature, communiceren ze dat heel efficiënt. Zo hoef ik niet telkens opnieuw dezelfde uitleg te geven.

Daarnaast spreekt de down-to-earth mentaliteit van de Synergie-medewerkers mij aan. Ze focussen op het realiseren van instroom en laten daarbij de commerciële praatjes achterwege. Die no-nonsense aanpak sluit aan bij onze bedrijfscultuur.

“Synergie focust op wat het allerbelangrijkste is: het vinden van de juiste kandidaat. Dat maakt samenwerken zoveel aangenamer.”

De weinige keren dat men er dan toch niet meteen in slaagde om een vacature meteen in te vullen, kon ik rekenen op zeer transparante communicatie. Dit waarderen we bij Pattyn. Het getuigt van wederzijds vertrouwen in ons partnership.

Ook interesse in een samenwerking met Synergie? Maak een afspraak met een kantoor in je buurt. 

Op zoek naar bedienden? www.synergiecareers.be

Op zoek naar arbeiders? www.synergiejobs.be

Andere blogposts die jou misschien interesseren

LinkedIn
tips 04 mei 2023

7 tips voor een LinkedIn-profiel waarmee jij je droomjob vindt

Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar een nieuwe uit...

doorgroeimogelijkheden
tips 25 april 2023

Alles wat je moet weten over doorgroeimogelijkheden

Doorgroeimogelijkheden op het werk zijn van onschatbare waarde voor je carrière....

stress op het werk
tips 24 april 2023

Stress op het werk: oorzaken, praktische tips en adviezen

Zo ga je op een positieve en effectieve manier om met werkstress....