banner undefined

Beaulieu International Group JOBS

Beaulieu International Group (B.I.G.) is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen (polymeren), half-afgewerkte technische oplossingen (garen, vezels, technisch textiel), is een wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen voor de residentiële en commerciële markt (vinylrollen, vinylplanken, laminaat, parket, tapijt, naaldvilt, kunstgras en matten) en produceert ook meubelstofferingen.

B.I.G. heeft zijn hoofdkwartier in België en stelt wereldwijd 4.700 mensen te werk. We hebben productiesites in 17 landen doorheen Eurazië, Amerika en Oceanië en we bedienen klanten in 140 landen.  

Werken bij Beaulieu International Group

Bij B.I.G. werken we doelgericht en gepassioneerd aan de toekomst. Dankzij onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie kunnen wij duurzaam blijven groeien samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we werken. 

Wij beschouwen ons wereldwijde personeelsbestand van meer dan 4.700 werknemers als onze grootste troef. Beaulieu International Group biedt uitdagende jobs in verschillende domeinen die het beste in iedereen naar boven halen. Ben jij klaar voor een volgende carrièrestap?

Ontdek hieronder de jobmogelijkheden en solliciteer!

1 - 0 van 0 Jobs bij Beaulieu International Group JOBS