banner undefined

Telenet jobs

Telenet helpt met hun technologie gezinnen en bedrijven vooruit. Zo maken ze met hun ‘tech’, maar vooral met hun team, de wereld een stukje beter. Voor de jongere die zo meer plezier haalt uit haar schoolwerk. Voor de oudere die zo contact houdt met zijn omgeving. Voor de ondernemer die zo haar zaak doet groeien. Voor al wie dankzij technologie gezonder leeft of van welverdiende ontspanning geniet. 

Werken bij Telenet

Ons enthousiasme is aanstekelijk, en onze goesting om uitdagingen aan te gaan grenzeloos. Soms hollen we onszelf voorbij, maar da’s niet erg. Want we zijn er voor mekaar. Bij Telenet kom je terecht in een warme bende die een patent heeft op plezier maken.

  • Kansen grijpen? Kunnen we: bij Telenet volgen we niet gewoon veranderingen: we brengen ze op gang en grijpen de kansen die zo ontstaan. Of dat betekent dat we altijd recht op ons doel afgaan? Niet per se. Het is oké om omwegen te maken, op je stappen terug te keren of je af te vragen wat je volgende move gaat zijn. 
  • ’Voor mekaar’: zo werken we bij Telenet:  Bij Telenet doen we dingen bewegen – voor jou, voor mekaar. We verbeteren de wereld zelfs, als ’t effe kan. Hoe? Doordat we met 3.500 straffe medewerkers de handen in elkaar slaan. Die samenwerking verdient het om in de spotlights te staan. 
  • Jezelf kunnen zijn. Voor 100%: We zetten mensen op de eerste plaats en zorgen voor een inclusieve werkomgeving die aan de meest uiteenlopende noden tegemoetkomt – dus ook aan de jouwe. We zijn flexibel, want we hebben het volste vertrouwen in jou en willen dat je je goed voelt bij ons.   

Wil jij een nieuw avontuur starten bij Telenet? Ontdek hieronder de openstaande vacatures!