banner undefined

Pattyn jobs

Pattyn, marktleider in verpakkingsmachines voor bulkgoederen, is een familiebedrijf dat voornamelijk internationaal opereert en meer dan 1000 klanten wereldwijd ondersteunt. Vandaag staat de derde generatie aan het roer. Sinds het begin in 1952 zijn ze bezig met het innoveren en het ontwikkelen van innovatieve verpakkingsoplossingen.

Op basis van jarenlange ervaring en knowhow is de Pattyn Group uitgegroeid tot een wereldspeler met 8 divisies: Pattyn België, Pattyn Frankrijk, Pattyn Noord-Amerika, Pattyn Zuid-Amerika, Pattyn Pacific, Pattyn Duitsland, GMP - Pattyn Film Division (Spanje) en Pattyn Metal Construction (België). Vandaag voegen 420 werknemers zich bij hen.

Ze doen er alles aan om klanten een zorgeloze ervaring te bezorgen voor, tijdens en na het project. Elke werknemer maakt hier op zijn/haar manier een verschil in.

Dus ben jij gepassioneerd door machines en techniek? Wil je werken in een warm en tof team? Zoek je een job in een stabiel familiaal bedrijf met hoge ambities in een mensgerichte omgeving? Dan is één van onderstaande jobs waarschijnlijk iets voor jou!

1 - 10 van 10 Jobs bij Pattyn jobs