banner undefined

Aviapartner jobs

Ontdek de dynamiek van de luchthaven en ga aan de slag bij Aviapartner! Een boeiende, spannende werkplek waar elke dag duizenden passagiers voorbijkomen, elk met hun verhaal, met hun achtergrond en hun bestemming.  

Aviapartner is een van de belangrijkste onafhankelijke aanbieders van grondafhandelingsdiensten op 37 luchthavens in 6 Europese landen. Er werken ongeveer 6000 personeelsleden. Ze bieden een breed scala aan diensten aan passagiers en luchtvaarmaatschappijen. Eén ding staat vast: op de luchthaven is geen enkele dag hetzelfde! 

Werken bij Aviapartner

Op de luchthaven werk je dagelijks samen met collega's die hun specifieke taken hebben, om ervoor te zorgen dat vliegtuigen, passagiers en bagage veilig en tijdig hun bestemming bereiken.
Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar jouw input echt meetelt. Je kan rekenen op een mooie verloning met extralegale voordelen en een beloning voor je flexibiliteit. Bovendien voorziet Aviapartner de nodige opleidingen, waardoor je kwaliteiten toenemen en je kan doorgroeien. Na een positieve interimperiode ligt er een vast contract voor je klaar! 

Heb je een passie voor luchthavens? Ben je flexibel naar werktijden? Aviapartner kijkt regelmatig uit naar: loadmasters, check-in agents, tarmac of bagage operators en meer.
Ontdek snel onderstaande vacatures en solliciteer!