Aviapartner jobs

Aviapartner is een van de belangrijkste onafhankelijke aanbieders van grondafhandelingsdiensten op 37 luchthavens in 6 Europese landen.

Sinds 1949 is Aviapartner uitgegroeid tot een grote dienstverlener. Ze zijn actief in 37 luchthavens in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië en Nederland. Er werken ongeveer 6000 personeelsleden die de behoeften van 30 miljoen passagiers bedienen. Aviapartner biedt een breed scala aan diensten voor meer dan 400 passagiers- en vrachtluchtvaartmaatschappijen. Ze zetten zich in voor de afhandeling van platformen voor 300.000 vliegtuigbewegingen en de vrachtafhandeling voor ongeveer 1 miljoen ton vracht per jaar. De IT-capaciteiten maken de levering van een ongeëvenaarde servicekwaliteit en flexibiliteit mogelijk. Aviapartner beschikt over talrijke kwaliteitscertificaten en onderscheidingen van luchtvaartmaatschappijen. 

Werken bij Aviapartner

Je komt terecht in de Aviapartner-familie en we bieden je graag een contract aan na een positieve interimperiode. Je kan rekenen op een mooie verloning en een beloning voor je flexibiliteit. Bovendien voorziet Aviapartner de nodige opleidingen, waardoor je kwaliteiten toenemen en je straks kan doorgroeien binnen dit bedrijf.

Heb je een passie voor luchthavens? Ben je flexibel naar werktijden? Ontdek dan snel onderstaande vacatures en solliciteer!