Toyota jobs

Toyota is in 1963 begonnen met de verkoop van auto's in Europa. Intussen biedt de onderneming werkgelegenheid aan meer dan 81.000 medewerkers. De activiteiten van Toyota in Europa worden ondersteund door een netwerk van 31 nationale marketing- en verkoopondernemingen, een totaal van +- 3.000 verkooppunten en negen productielocaties. Met meer dan 200.000 hybrides op de Europese wegen speelt Toyota een toonaangevende rol bij de ontwikkeling en de productie van milieuvriendelijke auto's. 

In België heeft Toyota verschillende verstigingen:

  • In Evere bevinden zich Toyota Motor Marketing Europe, waar alle marketing- en engineeringactiviteiten voor Toyota en Lexus zijn gegroepeerd en de divisie Toyota Motor Europe Manufactering waar alle productie-activiteiten voor geheel Europa centraal worden gecoördineerd.
  • In Zaventem bevindt zich het research en development centre waar het kruim van de technici en ingenieurs onderzoek doet naar de Toyota van morgen.
  • In Diest bevindt zich het Toyota Parts Centre Europe. Dit is het Europees hoofddistributiecentrum van waaruit reserve-onderdelen worden verdeeld naar Toyota dealers, regionale depots en NMSC's. In Diest werken een 600- tal magazijniers.

Ook zin om mee te werken aan de Toyota van morgen? Solliciteer dan snel voor een van onderstaande vacatures!