banner undefined

Volvo Trucks jobs

Volvo Group Belgium, belangrijke werkgever in België
De Volvo groep stelt in België meer dan 4.000 personen te werk, in een groot aantal verschillende afdelingen. Er is vast een job die bij jou past! 

Enige truckfabrikant in België
Volvo Trucks, een vooraanstaande producent van zware vrachtwagens wereldwijd, staat bekend om zijn innovaties die de transportsector al jarenlang leiden. Sinds 1964 is Volvo Trucks actief in België, en vandaag de dag is de faciliteit in Gent de grootste vrachtwagenfabriek van de Volvo Group wereldwijd. Hier worden alle zware vrachtwagens voor de Europese markt geproduceerd en wereldwijd geëxporteerd. Jaarlijks verlaten meer dan 40.000 cabines en vrachtwagens de fabriek in Gent, waar tevens meer dan 700.000 wielen worden gemonteerd. In het najaar van 2018 werd een mijlpaal bereikt toen de miljoenste vrachtwagen van de band rolde in Gent. 

Werken bij Volvo Trucks

  • Werk aan technologie gedreven trucks  Volvo Trucks staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Word lid van het team en verwerf uit eerste hand kennis over de technologie die het transport van morgen nog veiliger, schoner en efficiënter zal maken. 
  • Bouw je carrière op ontwikkeling  Als je start bij Volvo Trucks krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan doorlopende trainingsprogramma's. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen.
  • Krijg een correcte verloning Bij Volvo Trucks geloven ze in het belonen van competentie en betrokkenheid. Je kan rekenen op een competitief salaris en uitgebreide voordelenpakketten. 
  • Word lid van een geweldig team  Je werkt samen met fantastische mensen. Samen gebruik je je vaardigheden en ervaringen om je taken te volbrengen. Zo deel je inspirerende uitdagingen en een fijne kameraadschap. 

Volvo Trucks breidt uit! We zoeken volop productiemedewerkers, logistiek medewerkers, operators, bandenmonteurs en leeggoedbehandelaars. Sluit jij je aan bij de marktleider? Ontdek de openstaande vacatures hieronder en solliciteer meteen.  

Op zoek naar een job bij Volvo Logistics?

Wist je dat we voor onze afdeling Volvo Logistics ook jobs open hebben staan? We kijken regelmatig uit naar: Voicepickers, jobstudenten voor de Paas- en zomervakantie en Logistieke medewerkers met heftruckervaring voor in de zomerperiode. Ontdek snel meer en vind de job die bij jou past!

1 - 0 van 0 Jobs bij Volvo Trucks jobs