Volvo Trucks jobs

Volvo Trucks is één van de grootste producenten van zware vrachtwagens ter wereld. Met hun baanbrekende innovaties leiden ze al jarenlang de transportsector.

Enige truckfabrikant in België
Volvo Trucks is al sinds 1964 thuis in België. Vandaag de dag is de Gentse faciliteit de grootste vrachtwagenfabriek van de Volvo Group ter wereld. Volvo‘s volledige Europese gamma van zware vrachtwagens wordt er geproduceerd en geëxporteerd over de hele wereld. jaarlijks worden er meer dan 40.000 cabines en vrachtwagens geproduceerd in Gent en meer dan 700.000 wielen gemonteerd. In het najaar van 2018 rolde de miljoenste vrachtwagen van de band in Gent.

Volvo Group Belgium, belangrijke werkgever in België
De Volvo groep stelt in België meer dan 4.000 personen te werk, in een groot aantal verschillende afdelingen. 

Werken bij Volvo Trucks

 • Werk aan technologie gedreven trucks 
  Volvo Trucks staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Word lid van het team en verwerf uit eerste hand kennis over de technologie die het transport van morgen nog veiliger, schoner en efficiënter zal maken. 
 • Bouw je carrière op ontwikkeling 
  Als je start bij Volvo Trucks krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan doorlopende trainingsprogramma's. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen.
 • Krijg een correcte verloning
  Bij Volvo Trucks geloven ze in het belonen van competentie en betrokkenheid. Je kan rekenen op een competitief salaris en uitgebreide voordelenpakketten. 
 • Word lid van een geweldig team 
  Je werkt samen met fantastische mensen. Samen gebruik je je vaardigheden en ervaringen om je taken te volbrengen. Zo deel je inspirerende uitdagingen en een fijne kameraadschap. 

Volvo Trucks breidt uit! We zoeken volop productiemedewerkers, logistiek medewerkers, operators, bandenmonteurs en leeggoedbehandelaars. Sluit jij je aan bij de marktleider?
Ontdek de openstaande vacatures hieronder en solliciteer meteen.

1 - 0 van 0 Jobs bij Volvo Trucks jobs